Asplöven Hockey Club 2005-06  
 
 
 
       
 

Hej alla hockeyvänner!

Ber om ursäkt om vi inte hinner skriva så mycket kommentarer om våra matcher. Efter våra spelade matcher så är det alltid presskonferens och de skriver då också vad vi har för åsikter och tankar. Inom laget jobbar vi efter en lösningsinriktad modell som innebär att vi inte allt för mycket ser bakåt utan vi försöker att se framåt och alltid bara koncentrera oss på nästa match, period, byte och träning. Vi har ett härligt gäng att jobba med och alla tränar väldigt bra för att kunna bjuda publiken på så bra hockey som möjligt. Vi tränare ställer stora krav på spelarna, men vi måste också ge dem tid att utvecklas långsiktigt. Vi har en fantastisk svit med 10 vinster och en oavgjord match sedan vi gick på is. Det är dock historia nu.
Vill passa på att ge er i publiken en eloge för att ni stöttar laget. Haparanda har verkligen en hockeykunnig publik. Skriv gärna era tankar till oss inom laget på forum eller skicka mail som finns länkat från hemsidan.

"Attitude is everything"

Hockey hälsningar
Kjell


Hockeyälskare!

Välkommen till Arena Polarica, seriepremiär för säsongen på hemmais. Efter en positiv försäsong och vinst i premiären mot Clemensnäs, så är det dags för oss att bjuda hemmapubliken på attraktiv hockey. Vi har under uppbyggnaden jobbat mycket med att få till ett stabilt försvarsspel som nu börjar stämma ganska bra. Försvarsspelets fokus innebär inte att vi spelar defensivt. Det handlar mera om att lägga grunden till ett bra anfallsspel. Hur det fungerar skall vi visa på isen. Att spela på hemmaarenan skall bli mycket stimulerande, och att vi behöver allt stöd vi kan få från er i publiken förstår ni redan. Vi lovar att kriga i 60 minuter, och gör ni det också, så kan det räcka till seger!

Kjell och Anders


| 2003-04 | 2004-05 |